Selasa, 9 Mac 2010

Genting Highland (pakej dan tiket)

Genting Highland Package
RM41.00
Keterangan
URL :http://my.88db.com/Travel/Travel-Package/ad-324665/
http://my.88db.com/MY/Views/postDetails.aspx?PostID=327320&languageid=1
http://www.mudah.my/vi/5263817.htm

Salam sejahtera semua,

Di bawah ini kami tawarkan pakej-pakej dengan harga yang berpatutan.

**Pakej sehari** 1 hingga 4 orang

>Bas dari KL dan kereta kabel pergi dan balik
>Permainan Taman Tema Luar dan dalam

Pakej bermalam***1 hingga 4 orang

>Hotel First World/Apartment Ria
>Bas dan kereta kabel pergi dan balik
>Permainan Taman Tema luar dan dalam

Pakej berkumpulan pelajar 5 orang ke atas****
Sehari ataupun bermalam.

>Bas Catar atau Express KL/Johor Bharu/Penang
pergi dan balik
>Bas Persiaran
>Van 6 seat/10 seat/teksi/kereta sewa

>Hotel First World/Theme Park
>Apartment RIA/Kayangan/Ching Swee/Amber Courd(puncak)
>Bujet hotel/aparment(gohtong Jaya kawasan tengah bukit)
>Awana Resort

>Permainan Taman Tema LUAR dan DALAM
>Snow World
>Fliying Coster
>Rumah Hantu/repley believe or not
>Sky Vanture
>Bowling
>Karaoke bilek vip/keluarga/pasangan/4 org
>Makan tengahari/sarapan/malam(buffet)

pakej lain yang di sediakan:

**Pelajar sekolah rendah dan menengah/kolej/universiti/kilang/pertubuhan/kelab/jabatan kerajaan/swasta/hari keluarga/event dll.

Untuk pakej kumpulan semua permainan TARIKAN UTAMA dan makan kami ada sediakan.

33 ulasan:

  1. Sy berminat, masih ada lagi pakej nie? sila telefon sy 0146383499 atau email sy apeaceawar@yahoo.com

    BalasPadam
  2. Sy berminat..pakej bermalam 3D2N utk 2org 12hb oct-14hb oct..pm kos Rm baper...mohdhadi8@gmail.com

    BalasPadam
  3. boley x pm sy kos 3D 2N 12hb oct-14hb oct
    fisco_purple@yahoo.com

    BalasPadam
  4. sy berminat .... ada lagi tak ? email sy di missnurul2205@gmail.com

    BalasPadam
  5. saya berminat juga untok 3d2n 3-4 orang indoor and outdoor. boleh emailkan saya detail di tunacraft@gmail.com dengan kadar segera... terima kasih

    BalasPadam
  6. pliz email...pakej atas 5 org untuk student ipta...
    azril_tapai@yahoo.com

    kalau boleh naik kat peneng...dan hari jumaat dan sabtu saja....

    BalasPadam
  7. kami berminat , tolong pm harga untuk 8 orang pelajar , 2 hari 1 malam . kadar segeraaa pm yee , terima kasih . Nurulsyahirah_92@yahoo.com

    BalasPadam
  8. saya berminat , tolong pm harga untuk 6 orang pelajar 2 hari satu malam untuk bulan november ni atau bulan december hanis.atikah@yahoo.com.my

    BalasPadam
  9. saya berminat...boleh tak pm sy utk pakej 10 orang untuk 2d1n(naik kat penang)14 n 15 dec ni,serta pakej utk 2 orang pda 22.12.12(2d1n)sitieyaisha@yahoo.com

    BalasPadam
  10. pliz email tuk pakej 2org 2D 1N at dhiya_90@ymail.com dr penang n jugak s.alam..

    BalasPadam
  11. tolong emailkan pakej 2 hari 1 malam utk 4 org.
    tiqahlatiff@gmail.com

    BalasPadam
  12. tolong emailkan pakej 3 hari 2 malam utk 4 org.
    themoks_sk8er@yahoo.com

    BalasPadam
  13. Boleh bagi detail untuk 5 org..seharian..dari jb/kulai..
    annyss_lyssa@yahoo.com

    BalasPadam
  14. boleh bagi detail tak? nak ambil pakej 2 hari 1 malam,outdoor and indoor utk 3 org.. fendiburhanudin@yahoo.com

    BalasPadam
  15. email saya untuk student dlm 20 orang. sehari sahaja. dari shah alam. naem_102@yahoo.com.

    BalasPadam
  16. emailkn sy detail package 1-4org 3h2m (b'malam)
    sharifahfiqa@gmail.com

    BalasPadam
  17. EMAIL KAN DEKAT SY DETAILS PROGRAM, UNTUK STAFF DALAM 35 ORG, SEHARI SAHAJA DR SG BULOH... dyana_dherbs@yahoo.com URGENT

    BalasPadam
  18. email pada saya harga tiket bus untuk seorang.. kuantiti yg pergi dalam 35org..
    melaka-genting-melaka

    noorsaz_wanie89@yahoo.com

    BalasPadam
  19. emailkan sy detail kalau nak pergi ke genting highlands dlm 5-8 org..

    include tiket cable car + outdoor shje + 1 mlm pnginapan + penggkutan mlke - gnting - melaka

    are_biee91@yahoo.com

    BalasPadam
  20. tlg emailkan sy package 2hari 1mlm untuk 6dewasa,1 knk2

    zayani149@yahoo.com

    BalasPadam
  21. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  22. emelkan pakej untuk 30 orang untuk 2 hari 1 malam, outdoor dan indoor game, pengangkutan dari pahang and cable car. neetaizas2005@gmail.com

    BalasPadam
  23. tlg email kan contact.. ameen_puteh@hotmail.com

    BalasPadam
  24. Tolong pm no phone...untuk 60pax surayaayya@gmail.com.my

    BalasPadam
  25. Blh emelkan pakej untk 40 orang? pada 6.7.13. azrulayep_92@yahoo.com. terima kasih

    BalasPadam
  26. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  27. boleh saya dptkan pakej utk 2 hari 1 mlm untuk 40 org pelajar sekolah menengah dgn segera..ke email saya suriahtiie@yahoo.com

    BalasPadam
  28. boleh emailkn sy pakej utk 2hari 1malam utk 2org.. ni email sy mrodhireduan@yahoo.com.. Terima kasih..

    BalasPadam
  29. boleh emailkan pakej pergi 29 oktober mlm..30 cehck in..31 check out.. pada alongnurul90@gmail... student giat mara 40 orang ..

    BalasPadam
  30. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  31. sy berminat.. 20 disember-22 disember untuk sepuluh orang.. 3 hari 2 malam.. perlukan van untuk disewa.. email sy> taffisan89@gmail.com
    sila berikan harga dan pakej2 please

    BalasPadam
  32. Boleh bagi quotation untuk
    *2 hari 1 malam
    *5-6 orang
    *include t.park indoor ngn outdoor
    Masiqbalhasan@yahoo.com
    Tq :)

    BalasPadam
  33. saya berminat pada tarikh 31- 2 januari 2015 .. utk dua orang ... 3hari dua malam ... email saya ainienooraini@gmail.com

    BalasPadam